Clairvoyant vejledning

En mand på godt 50 kontakter mig, er flyttet fra sin kone efter mange års ægteskab, er i en turbulent situation i arbejdslivet, men føler sig befriet og på vej ind i et nyt livskapitel.

Fra han træder ind ad døren, aflæser jeg: ”Du er slidt, langt mere slidt, end du selv er klar over. Du trænger til hvile, omsorg og healing”. Umiddelbart er han ikke enig. Men en måned efter kommer han igen og siger: – Du havde ret, men først nu kan jeg mærke det…

Det er et konkret eksempel på, hvordan jeg bruger mit klarsyn. Ikke til at spå om fremtiden, ikke til at pådutte andre mennesker en anden mening eller oplevelse – men til at hjælpe dem til at forstå det, de ikke selv er i stand til. De bliver afklarede og kan træffe de valg, der er rigtige for dem.

Mit klarsyn består i at flytte bevidstheden fra en dagsbevidsted til en højere bevidsthed. Jeg modtager informationer fra Universet og mine hjælpere der og er i dialog med dem. Jeg får et billede af mennesket, jeg sidder over for på det fysiske, psykiske og spirituelle plan.

Med denne hjælp -klarsynet- kan jeg både se og opleve fortiden i dette liv og tidligere inkarnationer, sætte det i sammenhæng og dermed forklare, hvorfor livet lige nu ser ud, som det gør.

Jeg giver folk indsigt og kan svare på spørgsmål, de stiller: hvorfor gik jeg fallit? Hvorfor har jeg altid ubehagelige chefer? Hvorfor har jeg migræne? Skal jeg skifte job? Hvilke skjulte potentialer har jeg?

Netop potentialer ser jeg ofte, før den jeg sidder over for. Når jeg fortæller om disse skjulte styrker og muligheder, genkender folk dem.

At bruge svaret og omsætte det til handling er op til den enkelte. Nogle gange er der en umiddelbar erkendelse undervejs, andre gange er det som i eksemplet med manden, der var slidt: At det først efter nogen tid erkendes, at mine clairvoyante evner og samarbejde med Universet rent faktisk gav en brugbar ledetråd, og satte en udviklingsproces igang.

Jeg kommunikerer med hjælperne i Universet og har fokus både opad og udad til den, jeg sidder over for. Dermed bliver det en dialog, som du hele tiden er en del af – og jeg tjekker, om du forstår, hvad der kommunikeres – som kan være af spirituel, psykologisk og personlig karakter. Mennesker har forskellige evne og måder at modtage på, både sprogligt og energimæssigt. Du får budskabet på den måde, der passer lige præcis dig.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies til indsamling af statistik for, hvordan hjemmesiden bruges. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk