Sådan arbejder jeg

Jeg er blevet givet en tæt forbindelse til Universets uendelige kræfter, som jeg bruger til både at heale og til at få svar på spørgsmål, du stiller. Min clairvoyance rækker fra dig til Universet og tilbage, så der opstår en kommunikation med mig som bindeled.

Du får healende energier og kan frigøre negative blokeringer i krop og psyke. Derved opnås en accept af din livssituation lige nu. Mit klarsyn hjælper til at se skjulte sider, som du selv kan have svært ved og åbner samtidig for kontakten til din spiritualitet.

Både healing og klarsyn når dig nænsomt. Med min hjælp får du lettere ved selv at mærke og erkende, hvordan du kan ændre negativ energi til positiv. Du får hjælp til at blive afklaret og dermed træffe de valg, som er rigtige for dig på din vej i livet – at være dig selv i kraft af, den du er.

Din egen kanal til kærlighedskraften åbnes, så evnen til at leve et liv i balance og fred med dig selv – og dermed med dine medmennesker – forbedres.

Ofte giver det et godt resultat at arbejde på flere planer samtidig: healing, klarsyn, massage og terapi. Det sker i en individuelt afpasset kombination. En sådan behandling kan f.eks. starte med en samtale om, hvad der trykker dig, hvor du har ondt, hvilke problemer, du står midt i. Jeg giver dig forståelse og indsigt ved hjælp af mit klarsyn og spørger undervejs, om det giver mening for dig.

Det kan være givende efterfølgende at få healing eller en healende massage.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies Læs mere

Denne hjemmeside bruger cookies til indsamling af statistik for, hvordan hjemmesiden bruges. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk